آداب ایستادن در آسانسور

. با موبایلت بازی نکن

حالا واقعا موبایلت آنتن داره؟

جالب اینجاست که اکثر مواقع در آسانسور موبایل‌ آنتن نمی‌دهد. گاهی اوقات افراد با این حرکت می‌خواهند بگویند شخص مهمی هستند و حسابی سرشان شلوغ است و اگر مکالمه‌ای داشتند نباید ناراحت شوید. این حرکت نوعی واکنش برای ایجاد آرامش در وضعیت استرس‌زا است.

 

2. دست به سینه نایست!

فکر نمی‌کنید ایستادن با دستان باز احساس بهتری به وجود می آورد؟

این شکل از دست به سینه ایستادن نوعی ایجاد مرز در برابر افرادی است که در آسانسور هستند. درحالی‌که وقتی افراد کمی دست‌شان باز باشد، نشان می‌دهند نسبت به سایر افراد حس خوبی دارند. اما دست به سینه ایستادن نشان می‌دهد که فرد نمی‌خواهد هیچ نوع ارتباط کلامی در آسانسور داشته باشد.

 

3. با کیفت ور نرو!

این کار نشان‌دهنده اضطراب زیاد است.

بازی کردن با محتویات داخل کیف یا ورق زدن روزنامه یکی از قدیمی‌ترین راه‌های پرت کردن حواس است. با این کار فرد می‌خواهد دیواری بین خود و دیگران ایجاد ‌کند. این حالت نوعی واکنش عصبی را ایجاد. در واقع فرد با این کار می‌خواهد خود را آرام کند.

 

4. با خودت حرف نزن!

با خود حرف زدن حرکتی است که با آن فرد تمام روز خود را مرور می‌کند، اینکه چه کار کرده، چه کارهایی نکرده و… افرادی که با خود حرف می‌زنند معمولا به کفش‌های‌شان نگاه می کنند و از تماس چشمی خودداری می‌کنند. آنها این پیام را انتقال می‌دهند که تهدیدی برای دیگران نیستند.

 

5. عصا قورت داده نباش!

برخی افراد سرشان را بالا گرفته، شانه‌ها را به عقب داده و پاهای‌شان را صاف قرار می‌دهند. در اصطلاح این افراد به شکل عصا قورت داده می‌ایستند. آنها در اصل اشخاصی خودآگاه لقب می‌گیرند. این افراد زمانی که آسانسور خلوت هم هست این گونه رفتار می کنند

 

6. دستات رو تو جیبت نزار!

این حالت نوعی پنهان کردن استرس است

این اتفاق معمولا در بین آقایان می‌افتد زیرا اغلب آنها شلوارهای جیب‌دار می‌پوشند. در این حالت فرد نوعی ناامنی را القا می‌کند حتی اگر در واقع اینگونه نباشد. وقتی دو آقا مقابل هم قرار می‌گیرند درحالی ‌که یکی از آنها دست در جیب دارد، فرد با خودش می‌گوید نکند از جیبش وسیله خطرناکی بیرون بیاورد؟!

 

7. کیفت رو بغل نگیر!

در این حالت فرد خود را آسیب‌پذیر نشان می‌دهد

بعضی افراد بدون توجه و به‌صورت غیرعمدی دست‌هایشان را در آسانسور تکان می‌دهند. این حالت باعث می‌شود دیگران خودشان را جمع و جور کنند و به نوعی در حالت انقباضی قرار بگیرند که این پیام آسیب‌پذیری را القا می‌کند. در این وضعیت خیلی از افراد برگه‌های کاری یا کیف‌‌شان را جلوی خودشان نگه می‌دارند.

 

8. در را هُل ندهید!

این قبیل افراد این پیام را می‌دهند که باید نخستین نفری باشند که هنگام باز شدن در، از آسانسور خارج ‌شوند. این حالت نشان‌دهنده بی‌توجهی نسبت به اطرافیان است. فردی که دستش را به در آسانسور گرفته با خودش فکر می‌کند اگر در را به این شکل بگیرد زودتر می‌تواند از آنجا خارج شود.

 

9. جلوی در قرار نگیر!

برخی افراد راست و مستقیم جلوی در می‌ایستند مثل گروه سرود بچه‌ها! آنها می‌خواهند از دیگران فاصله بگیرند و به در خروج آنقدر نزدیک باشند که به محض باز شدن در از آن خارج شوند، گویا نگهبانان ورودی آسانسور هستند.

 

10. به درب تکیه ندهید!

آنهایی که به درب تکیه می‌دهند اغلب افرادی هستند که در طبقه آخر ساختمان زندگی یا کار می‌کنند. آنها بسیار آرام هستند و در عین حال نمی‌خواهند خودشان را درگیر کنند. به این ترتیب این افراد نشان می‌دهند که خسته هستند یا نیازی نمی‌بینند انرژی‌ خود را کنترل کنند.

نوشته ای از:تیم کارشناسی  هیدرو فربد

تخصص و تجربه از افتخارات شرکت فنی و مهندسی هیدرو فربد صنعت می باشد


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
5 + 3 = ?