آسانسور غذابر (غذابرهای هیدرولیک)

بالابر رستورانی یا غذابر جهت جابجایی بسته های سبک، ظروف غذا در منازل و رستوران ها، ساختمان های اداری، دانشگاهی، بیمارستانها، هتل ها و همچنین فروشگاه ها و مجتمع های تجاری نصب و راه اندازی می گردند و اشخاص مجاز به استفاده از آن نیستند، بطوریکه برای تحقق آن، نباید سطح کف بالابر از یک مترمربع و  ارتفاع آن از 1/2 متر بیشتر باشد
 

. سطح دسترسی به کابین این نوع آسانسور را براساس نوع استفاده آن، از تراز کف تمام شده 80 سانتیمتری از کف می توان طراحی کرد.

 
طراحی ویژه کابین ها امکان حمل بار سنگین را به مشتریان محترم نخواهد داد، لیکن ایمنی در حمل بارهای سبک با ابعاد کوچک در کنار کاربری بسیار ساده از ویژگی های این آسانسورها می باشد.

 

برخي از مزاياي اين سيستم ها:

 
حركت نرم و بي صدا
عدم نياز به كندن زمين و بنايي
هزينه گرفتن برق 3 فاز را ندارد
نصب آسان و سريع
ايمني بالا(بدليل نداشتن سيم بكسل)
صرفه جويي در مصرف برق تا 40% (حركت رو به پايين با موتور خاموش مي باشد)
داراي سيستم اضطراري هنگام قطع برق
عدم وجود موتورخانه در بالاي ساختمان ،كاهش بار روي ساختمان و آرامش ساكنين
قابلیت اجرا با برق تک فاز یا سه فاز
هزینه های سرویس و نگهداری پایین
طول عمر بالا و کیفیت خوب قطعات
قابلیت انعطاف پذیری و متحرک بودن آن
 
لذا مشتریان این شرکت می توانند از طریق تماس با کارشناسان فروش جهت ثبت نام اقدام به خرید نمایند.

تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
6 + 7 = ?