قانون نصب آسانسور

در مواد قانونی مربوط به ساختمان ذکر شده است که: برای آپارتمان‌هایی که بیشتر از چهار طبقه هستندد باید آسانسور نصب گردد. اما ساختمان‌هایی هم وجود دارند  که چهار طبقه و یا کمتر از چهار طبقه ارتفاع دارند و ساکنین  ان به آسانسور نیازدارند. قاعدتا در این موارد اختلاف نظراتی به وجود می‌آید. برای تمام اختلافاتی که ممکن است در یک آپارتمان بوجود بیاید، قوانینی مدون شده است. آسانسور نیز بخشی از آن  است که قانون به صورت مشخص در مورد آن تشریح شده است.

پس اگر در این مورد مشکلاتی بوجود آمد، ساکنین می‌توانند به قانون رجوع کنند. اما بهتر است مشکلاتی که با گفتمان قابل حل هستند، در بین ساکنین بماند و خودشان مشکلات کوچک را حل و فصل نمایند.

در ارتباطات همسایگی و زندگی در یک جای مشترک، اصلح است تعاون و همکاری بین ساکنین برقرار باشد. بهتر است اگر فردی که مشکل ساکنان دیگر را  درک نمیکند، خود را در شرایط وی تصور کند و شرایط و مسئله دیگران را از دیدگاه آنان بسنجد.

در مورد آسانسور کافی است ساکنان طبقات پایینتر که مشکل رفت و آمد از پله‌ را ندارند، خویش را جای ساکنان طبقات بالا قرار دهند. آن زمان متوجه مشکلات دیگر ساکنین می‌شوند و اصلح تر است راه همکاری و همفکری در پیش گیرند.

ضوابط آسانسور برای ساختمان‌های قدیمی

ساختمانهای قدیمی در مقابل قوانین آسانسور به دو گروه تقسیم می‌شوند:

  ساختمانهایی که از قبل جایی برای نصب آسانسور در نظر گرفته اند

  ساختمانهایی که جایی برای نصب آسانسور در نظر گرفته نشده

در ساختمانهای دسته اول، مشکلات زیادی برای نصب آسانسور ندارد و اگر هم مشکلی بوجود آید ، بر سر موارد پولی و هزینه‌ها است. در حالی که در ساختمان‌های دسته دوم موارد اصلی‌تر است، چرا که از قبل مکانی برای آسانسور در نظر گرفته نشده است و به همین دلیل اگر بعضی از ساکنین قصد اجرای آسانسور داشته باشند، برای مشخص کردن مکان اجرا باید از قسمت عمومی و یا قسمتی از واحدها استفاده نمایند. در این حالت امکان دارد ساکنین طبقه اول و همکف برای اجرای آسانسور راضی نشوند.

کارشناسان فنی برای اجرای آسانسور در ساختمانهایی که مکان مشخص آسانسور ندارند، شرایط ساختمان را با دقت بررسی می‌کنند و هزینه‌ اجرای نصب آسانسور بررسی می‌شود و بعد  از آن، ساکنین می‌توانند برای اجرای نصب آسانسور، تصمیم‌ بگیرند.

اجرای نصب آسانسور در آپارتمانها و واحد‌های انحصاری:

اگر ساختمانی دارای واحدهای انحصاری است و ساکنین این بخواهند آسانسور نصب کنند، با اطلاع رسانی به مدیر ساختمان می‌توانند برای اجرای نصب آسانسور در آپارتمان و واحدهای خود اقدام نمایند و برای این کار احتیاجی به گرفتن رضایت دیگر ساکنین ندارند. رضایت در زمانی لازم است که حرکت آنها باعث مزاحمت برای دیگران شود.

در مجموع بعد از رضایت تمام ساکنین یک مجتمع مسکونی برای نصب آسانسور علاوه بر مجوز شهرداری تایید آتش نشانی نیز لازم است، البته برای ساختمانهایی که نیاز به پایان کار دارند.


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
  • Guest []
    0 Like disLike 0
  • Guest []
    0 Like disLike 0
درج یک یادداشت :
نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
6 + 8 = ?